La reforma de l’habitatge com a millor alternativa

By 04/03/2014Reformas

Cada cop amb més freqüència, pren força l’opció de la compra d’un pis per a reformar envers la possibilitat de comprar-lo nou, semi-nou o reformat. Són molts els avantatges que aquesta tria pot oferir.
En primer lloc i potser com a principal motiu, trobem el fet de personalitzar l’espai al gust del comprador, tant pel que fa a aspectes funcionals, adaptant l’espai a les necessitats de cadascú, com pel que podem valorar des d’un caire més estètic, escollint els acabats que formaran part de l’habitatge. El ventall de materials disponibles per a la reforma ha evolucionat molt en els darrers anys i assegura la possibilitat de trobar allò realment al gust del nou habitant del pis.
La probabilitat de trobar un habitatge adient s’amplia substancialment si s’obvia el condicionant de l’estat en que es troba el pis, ja que només hem de fixar-nos en altres variables com són que l’espai, les possibilitats i la localització ens encaixin en les nostres preferències.
Des d’un punt de vista econòmic, la compra d’un pis per a reformar també sol ser la millor alternativa i ofereix una força negociadora extra al comprador a l’hora de pactar el preu de l’habitatge.
Un motiu que sovint tira enrere per a comprar un pis per a reformar és el que s’anomena els “maldecaps de les reformes”.
Les males experiències viscudes per familiars, amics o inclús per un mateix, poden influir com a factor per a desistir per aquesta opció, i alhora no aprofitar els avantatges que aquesta genera.
Des d’OAK amb l’experiència de més de 30 anys en el sector de la reforma de qualitat i amb l’aplicació de sistemes que minimitzen els temps i les molèsties, ens presentem com el millor remei per aquest maldecaps.
 
Podeu llegir l’article complet descarregant el següent PDF.
 
 
 

Deja una respuesta