REHABILITACIÓ DE CASA A LLAFRANC

Projecte de reforma: Durada 8 mesos | Dissenyador Nook Architects | Superfície 200 m2

Descripció

Rehabilitació de casa davant la platja de Llafranc de la mà de Nook Arquitects, en la qual van plantejar una genial interlocució entre l’entorn i l’interior de l’habitatge i va comportar uns extraordinaris treballs de paleteria. Es van enderrocar forjats per adaptar-los a la nova proposta i així poder reubicar l’escala d’accés als 5 nivells; es va rehabilitar per complet la coberta, es va intervenir a la façana i les terrasses i en totes les instal·lacions i aigües sanitàries. Referent als acabats, i seguint el projecte dels arquitectes, es van aplicar materials com paviments hidràulics, peces ceràmiques de petit format, terres continus, el mobiliari a mida…que les imatges parlin per si soles!

Es tracta d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres de PB + 1 – 3, que data de l’any 1928 i té una superfície útil de 210m2. L’entrada es troba a la planta superior i l’edifici descendeix pel talús de la topografia existent generant diferents volums arribant fins al nivell del mar, on trobem l’embarcador. L’estructura és de bigues de fusta recolzades sobre murs de càrrega, amb coberta inclinada a dues aigües i està aposentada sobre un antic mur de pedra.

La proposta canvia el concepte arquitectònic de la casa ja que s’amplien els buits de façana, es baixen parets de càrrega i es reforça la coberta mitjançant bigues metàl·liques, provocant així una total reestructuració de l’interior.

El programa inclou en PB la zona d’estar, menjador i cuina, una suite amb el seu propi bany, una habitació i un segon bany complet. També trobem les escales que accedeixen al nou altell. A la planta -1 i -2 tenim una habitació i un bany en cadascuna d’elles i en P-3 disposem de l’embarcador.

Pots veure el seguiment de l’obra amb vistes al mar al següent vídeo:

¡Sol·licita un pressupost sense compromís!
Escriu-nos ara a numancia@oak2000.com o truca'ns al 93 494 12 07

I si ho prefereixes també pots venir a visitar el nostre showroom al carrer Numància de Barcelona

Edició 2014

Guanyadors premi de l'opinió pública d'interiorisme

Edició 2015

Obra seleccionada a la categoria d'Arquitectura Efímera

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies