REFORMA INTEGRAL BERGNÈS DE LES CASES

Projecte de reforma: Durada 3 mesos | Dissenyadora Blanca Blins | Superfície 50 m2

Descripció

Reforma integral d’un petit apartament a Barcelona, ​​en què l’arquitecta va projectar un enginyós espai, càlid, funcional i amb molta personalitat. Es va reformar per complet donant servei a les necessitats dels seus habitants. La idea era destinar-lo a l’ús turístic ja que es troba en una zona amb gran influència del modernisme barceloní. L’estat inicial no lluïa gens atractiu per a l’ús que estava previst. No es potenciava la llum, hi havia presència de colors i mobiliari de tons foscos que donaven sensació de disminuir els espais, així com molta compartimentació innecessària. Els clients volien un estil més diàfan i senzill, que visualment augmentés els espais i tingués trets d’estil nòrdic, com rajoles hidràuliques o revestiments que convinessin els colors blancs i grisos, però sense crear excessos ja que l’espai era reduït.

Els seus acabats en el paviment són el parquet sintètic, combinat amb porcelànic imitació hidràulic, destaca les aplicacions decoratives de la paret, la il·luminació indirecta del mobiliari i una cuina amb mobiliari de la casa Dica totalment personalitzat, acabat blanc brillant.

Els hi agradava la idea d’una cuina oberta al saló sense que s’evidenciessin algunes possibles zones més caòtiques del dia a dia. S’escullen materials com la fusta combinada amb colors blancs del mobiliari i un morter de calç com a revestiment, que imita un acabat de microciment.

A la resta de l’habitatge, com les habitacions, per exemple, mantenim l’elecció de materials i colors.

Banys minimalistes de tons grisos i revestiments de gres porcelànic, amb mampares serigrafiades en mat, i per a la resta de l’habitatge paviments de parquet sintètic to faig natural.

Pel que fa als exteriors, els amos volien potenciar l’ús de la terrassa creant un espai relaxat i multifuncional, on poguessin passar coses: des de sopars improvisats a l’aire lliure fins a moments de relaxació mitjançant la lectura o simplement el descans. L’elecció de materials naturals va ser un encert per crear un entorn agradable i subtil.

¡Sol·licita un pressupost sense compromís!
Escriu-nos ara a numancia@oak2000.com o truca'ns al 93 494 12 07

I si ho prefereixes també pots venir a visitar el nostre showroom al carrer Numància de Barcelona

Edició 2014

Guanyadors premi de l'opinió pública d'interiorisme

Edició 2015

Obra seleccionada a la categoria d'Arquitectura Efímera

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies