HABITATGE REHABILITAT AL PUTXET

Projecte de reforma: Durada 6 mesos | Dissenyador Cuixart&Amorós | Superfície 130 m2

Descripció
El projecte s’organitza per mitjà d’un cos central vertebrador, on se situen zones humides i d’emmagatzematge, que permet fer un recorregut circular a l’habitatge enllaçant un gran espai comú amb mesurats espais privats i semiprivats. Aquesta solució afavoreix la fluïdesa espacial, amb llargues visuals entre estances i cap a l’exterior, i amb l’estirament de la llum natural cap a l’interior. El confort climàtic passiu s’aconsegueix amb ventilació encreuada i llum solar tamisada, i la climatització, l’aigua calenta sanitària i la calefacció amb energia renovable, com és l’aerotèrmia.

¡Sol·licita un pressupost sense compromís!
Escriu-nos ara a numancia@oak2000.com o truca'ns al 93 494 12 07

I si ho prefereixes també pots venir a visitar el nostre showroom al carrer Numància de Barcelona

Edició 2014

Guanyadors premi de l'opinió pública d'interiorisme

Edició 2015

Obra seleccionada a la categoria d'Arquitectura Efímera

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies