Acabem aquest 2013. Ha estat un any intens i plagat de nous projectes, i l’acabem saborejant la satisfacció que retorna la feina ben feta. Volem compartir amb tots vosaltres un dels últims projectes que hem entregat durant el mes de novembre, i del qual ens sentim molt orgullosos ja que des del disseny dels espais fins cada mínim detall d’acabat ha estat realitzat en exclusiva pel propi equip d’OAK. Desitgem que us agradi.

L’objectiu principal de la reforma era crear una zonificació i unes circulacions ben definides. Es tractava de reorganitzar i ordenar l’espai fent de cada estància un espai per viure en família, còmode i acollidor, però sobretot sense perdre de vista que estètica i funció anessin sempre de la mà.

1

Es va realitzar una primera fase de projecte en què s’estudià al detall cada estància, cada necessitat real, cada costum i mode de vida… Dimensionar i acotar cada espai, plasmar cada caprici, crear diferents ambients a través de la il·luminació… en definitiva, entendre què tenia en ment la propietària per donar-li forma i fer el seu somni realitat.
El projecte es planteja amb sala, menjador i cuina integrada (amb la possibilitat de fer la cuina independent a través de grans portes corredisses ocultes), tres dormitoris, un d’ells suite amb bany i vestidor, despatx i dos banys independents.

2
3
4
5

Es va intentar potenciar al màxim les qualitats que el propi pis oferia. Es van instal·lar tancaments exteriors d’alumini bicolor de grans dimensions (interior gris i exterior blanc per seguir amb l’estètica de la façana) amb vidres laminats i acústics per potenciar la llum i les vistes, però a la vegada eliminar l’impacte acústic de la zona. Es va baixar el fals sostre a zones molt puntuals per no perdre alçada i reduir visualment l’espai.

A les zones climatitzades on es va instal·lar fals sostre per motius tècnics (pel pas d’instal·lacions tant elèctriques com de climatització) es va acabar en forma de voladís i es va remarcar amb il·luminació indirecta mitjançant LED.

6
7
9

Pel que refereix a l’estètica i als acabats, es va apostar per fer una base de color molt neutre amb materials nobles per poder donar, posteriorment, color a l’habitatge amb elements més efímers i canviants com el mobiliari, el tèxtil, quadres i atrezzo. Es va col·locar com paviment general del pis un parquet natural de roure tractat a l’oli amb un efecte decapat blanquinós per tal d’aportar més lluminositat. Es van instal·lar portes lacades color blanc. Als banys es va aplicar microciment de diferents colors als interiors de la dutxa. El mobiliari de cuina és de la casa Dica, de la sèrie Milano 45, sense tiradors, amb portes lacades blanc mate i llum LED perimetral al sòcol del mobiliari. Es va realitzar un revestiment de la xemeneia existent amb planxa de ferro pintada amb pintura anticalòrica color negre.

En definitiva, un projecte d’èxit on les expectatives del client en quant a qualitat, acabats i plaços d’execució han estat plenament complerts.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.ACEPTAR

ACEPTAR
Aviso de cookies