Acabem aquest 2013, ha estat un any intens i ple de nous projectes, i l’acabem amb la satisfacció que dóna la feina ben feta. Volem compartir amb tots vosaltres un dels darrers projectes que hem entregat durant el mes novembre i del qual ens sentim molt orgullosos, ja que des del disseny dels espais, fins al mínim detall d’acabat ha estat realitzat en exclusiva per l’equip propi d’OAK . Desitgem que us agradi.

L’objectiu principal de la reforma era crear una zonificació i unes circulacions ben definides. Es tractava de reorganitzar i ordenar els espais, fent de cada estança un espai per viure en família, còmode i acollidor, però, sobretot, no perdent de vista que estètica i funció anessin sempre agafades de la mà.

[con_image link=”_self” align=”none” hover_text=”AMPLIAR” hover_slide_from=”bottom” lightbox_on=”on” lightbox_group=”General”]http://oak2000.com/blog/wp-content/uploads/2013/11/1.11.jpg[/con_image]

Es va realitzar una primera fase de projecte en què es va estudiar al detall cada estança, cada necessitat real, cada costum i manera de viure i moure’s… Dimensionar i acotar cada espai, plasmar cada caprici desitjat, crear diferents ambients a través de la il·luminació… en definitiva, entendre què tenia en ment la propietat per donar-li forma i fer del seu somni una realitat.

El projecte es planteja amb sala, menjador i cuina integrat (amb la possibilitat de fer la cuina independent a través de grans portes correderes ocultes), 3 dormitoris, un d’ells suite amb bany i vestidor, despatx i 2 banys independents.

[con_image link=”_self” align=”none” hover_text=”AMPLIAR” hover_slide_from=”bottom” lightbox_on=”on” lightbox_group=”General”]http://oak2000.com/blog/wp-content/uploads/2013/11/10.21.jpg[/con_image]

[con_image link=”_self” align=”none” hover_text=”AMPLIAR” hover_slide_from=”bottom” lightbox_group=”General”]http://oak2000.com/blog/wp-content/uploads/2013/11/5.21.jpg[/con_image]

[con_image link=”_self” align=”none” hover_text=”AMPLIAR” hover_slide_from=”bottom” lightbox_on=”on” lightbox_group=”General”]http://oak2000.com/blog/wp-content/uploads/2013/11/6.21.jpg[/con_image]

[con_image link=”_self” align=”none” hover_text=”AMPLIAR” hover_slide_from=”bottom” lightbox_on=”on” lightbox_group=”General”]http://oak2000.com/blog/wp-content/uploads/2013/11/14.21.jpg[/con_image]

Es va intentar potenciar al màxim les qualitats que la pròpia vivenda oferia. Es van instal·lar tancaments exteriors de grans dimensions d’alumini bicolor (interior gris i exterior blanc per seguir amb l’estètica de la façana) amb vidres laminats i acústics per tal de potenciar la llum i les vistes, però alhora eliminar l’impacte sonor de la zona. Es va baixar el fals sostre en zones molt puntuals per tal de no perdre altura i reduir visualment l’espai.

En les zones on es va instal·lar fals sostre per motius tècnics (pel pas d’instal·lacions tant elèctriques com de climatització) es va acabar en forma de voladís i remarcar amb il·luminació indirecte mitjançant LED.

[con_image link=”_self” align=”none” hover_text=”AMPLIAR” hover_slide_from=”bottom” lightbox_on=”on” lightbox_group=”General”]http://oak2000.com/blog/wp-content/uploads/2013/11/12.11.jpg[/con_image]

[con_image link=”_self” align=”none” hover_text=”AMPLIAR” hover_slide_from=”bottom” lightbox_on=”on” lightbox_group=”General”]http://oak2000.com/blog/wp-content/uploads/2013/11/15.11.jpg[/con_image]

[con_image link=”_self” align=”none” hover_text=”AMPLIAR” hover_slide_from=”bottom” lightbox_on=”on” lightbox_group=”General”]http://oak2000.com/blog/wp-content/uploads/2013/11/10.21.jpg[/con_image]

[con_image link=”_self” align=”none” hover_text=”AMPLIAR” hover_slide_from=”bottom” lightbox_on=”on” lightbox_group=”General”]http://oak2000.com/blog/wp-content/uploads/2013/11/9.21.jpg[/con_image]

Referent a l’estètica i acabats, es va apostar per fer una base de color molt neutre amb materials nobles, per poder donar, posteriorment, color a la vivenda amb elements més efímers i canviants com el mobiliari, el tèxtil, quadres i atrezzo. Es va col·locar com a paviment general del pis un parquet natural de roure, tractat a l’oli, amb un efecte decapat blanquinós, per aportar més lluminositat. Es van instal·lar portes lacades color blanc. Als banys es va fer aplicacions de microciment de diferents colors als interiors de la dutxa. El mobiliari de cuina és de la casa Dica, de la sèrie Milano 45, sense tiradors, amb portes lacades blanc mate i llum led perimetral al sòcol del mobiliari. Es va realitzar un revestiment de la xemeneia existent amb planxa de ferro pintada amb pintura anticalòrica color negre.

En definitiva, un projecte d’èxit on les expectatives del client en quan a qualitat, acabats i termini d’execució han estat plenament complertes.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.ACEPTAR

ACEPTAR
Aviso de cookies